Lønbogholder til Kjærgaard A/S - Løsning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for lønadministration, og har du lyst til at være en del af et stærkt økonomiteam, hvor engagement, humor og faglig sparring vægtes højt? Så det måske dig, vi søger til at sikre et fortsat højt kvalitetsniveau i Kjærgaard og K7 Group.

 

Kjærgaard er en moderne virksomhed med rødder i stolte håndværkstraditioner. Virksomheden blev grundlagt for over 100 år siden.

Om jobbet

Du bliver som lønbogholder en del af økonomiafdelingen i en veldreven virksomhed, hvor du i samarbejde med dine kompetente og hjælpsomme kollegaer løser spændende opgaver. Du vil med reference til CFO’en, blive en del af et team på 8 medarbejdere, der fungerer som overordnet ansvarlig for administrative opgaver i koncernens selskaber i K7 Group. Du bliver lønansvarlig for alle selskaber i gruppen.

Dine primære opgaver vil være:

 • – løn til ca. 220 timelønnede, funktionærer og funktionærlignende medarbejdere
 • – indberetning til offentlige myndigheder
 • – ansøgning om refusion vedr. sygdom, løntilskud, §56 mv.
 • – opfølgning og bogføring af timeregistreringer
 • – oprettelse og vedligeholdelse af medarbejderdata
 • – udarbejde ansættelsesbeviser
 • – administration vedr. nyansættelser og fratrædelser
 • – besvare lønrelaterede spørgsmål fra medarbejdere
 • – rådgivning af ledere ift. overenskomst, ferie, fravær, orlov mv.
 • – afstemninger
 • – diverse ad-hoc opgaver i afdelingen

Du vil som lønbogholder blive ansat på Kjærgaards hovedkontor i Løsning.

Dine kvalifikationer 

Du er selvdreven, ansvarsbevidst og løsningsorienteret. Som person er du serviceminded, positiv og engageret i dine omgivelser, samt besidder et godt energi niveau. Din arbejdsform er kendetegnet ved struktur, kvalitet, og et godt overblik, hvor du evner at prioritere i en travl hverdag.

Du bidrager til den gode stemning, og det falder dig naturligt at fremme teamarbejde og udvise hjælpsomhed. Endelig brænder du for at yde service og skabe succes i tæt samarbejde med dine gode kolleger.

Vi forventer

Du har god erfaring med lønhåndtering gerne fra en mellemstor/SMV-virksomhed, og har stærke kompetencer indenfor området. Hvis du har erfaring med LESSOR og kendskab til Uniconta, er det en fordel. Du bruger dagligt MS-Office og især Excel.

Du skal tale og skrive dansk. Det vil være en fordel, hvis du har viden om ansættelsesret og har erfaring med overenskomster, gerne inden for faggrupperne; Elektriker, TL og Industrien.

Kjærgaard tilbyder dig

Du bliver en del af Kjærgaards/K7 Groups grundlæggende kultur, hvor den uformelle organisation og omgangstone er fanebærende, og hvor aktivitetsniveauet og humøret er højt. Du tilbydes en interessant og selvstændig stilling, der bærer præg af spændende opgaver, og hvor kvalitet og et godt kollegaskab er nogle af kerneværdierne. Du vil opleve stor tillid, hjælpsomhed, fleksibilitet og ’frihed under ansvar’.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid, ønskes deltid kan dette imødekommes. Der tilbydes attraktive personaleforhold; løn efter kvalifikationer, fritvalg, pension og kantineordning. Derudover er K7 Group en koncern i vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Ansøgning og CV

VKCONSULTING er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en ansøgning og dit CV via ansøgningslinket. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet.

Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Vojer Kern på tlf. 70201512 alle hverdage.

Uploade din ansøgning og dit CV via nedenstående link.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen.

_______________________________________________________

Hos Kjærgaard er vores kompetente medarbejderstyrke vores største aktiv. Det er vi meget bevidste om, og derfor bestræber vi os altid på, at vores virksomhed skal være en attraktiv og tiltalende arbejdsplads såvel fagligt som socialt.

Vi beskæftiger i dag en lang række elektrikere, teknikere og ingeniører, som på lige præcis deres felter er blandt de allerbedste. Som medarbejder i Kjærgaard vil du derfor altid føle dig forankret i et solidt fagligt miljø, hvor adgangen til viden, spændende opgaver og personlig udvikling ligger lige foran dig.

Gennem en aktiv personaleforening, afholdes en række traditionelle arrangementer hen over året. Vi gør meget ud af at sikre, at vi ikke blot kan arbejde sammen, men også opleve, more og hygge os sammen, i et uformelt og afslappet fællesskab, hvor familien også kan deltage.

I dag er vi ca. 160 medarbejdere – og vi rykker hele tiden

Læs mere om Kjærgaard her www.kia.dk/kjaergaard

Følg os og få flere nyheder og informationer om virksomheden og jobmuligheder

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kjærgaard A/S, Helge Nielsens Alle, 8723 Løsning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945762

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet